Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Boka din golfresa!

Nu har vi gjort det enklare att sätta ihop sin egen golfresa. Använd sökformuläret ovan och sök bland tusentals flyg, hotell och starttider på golfbanor i hela Europa. Du kan även boka endast flyg och hotell. Läs mer här

Golfresor till Spanien

Med sina drygt 400 golfbanor så är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Flera av Europas toppbanor finns i Spanien och är byggda med golfturism i åtanke.

Läs mer här

Golfresor till Portugal

Golfresor till Portugal står högt i kurs hos soltörstande svenska golfare. Det är först och främst golf runt Lissabon och golf i Algarve som lockar.

Läs mer här

Storstadspuls och golf

Kombinera härligt golfspel med en storstads alla möjligheter till mat-, shopping- och kulturupplevelser för en weekenderesa att minnas.

Läs mer här

Över 700 golfbanor att välja på

Vi erbjuder starttider på över 700 golfbanor runt om i Europa. I nuläget kan du boka golf i Spanien, Portugal, Frankrike, Italien, Tyskland, Slovakien, Tjeckien och Belgien. Nya golfbanor tillkommer löpande.

Läs mer här

Fem år i rad har vi blivit utsedda till Europas bästa golfresearrangör. Det är antagligen inte en slump. Med 27 års erfarenhet vet vi vad som gör en bra golfresa. Oavsett vilken typ av resa du är ute efter är vi säkra på att du hittar den hos oss.

SE VÅRA ANDRA TYPER AV RESOR HÄR