Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Golfresor Spanien

Spanien har alltid varit ett av de mest populära valen när svenskarna väljer sin golfresa. Landet erbjuder mer än 400 golfbanor, allt från små gömda skatter till anläggningar i världsklass. Lägg här till en gastronomi av internationell klass, en vacker natur, ett rikt kulturarv och inte minst det soliga klimatet.

Golf runt Alicante

Alicante ligger precis vid Medelhavet längs den kända kustremsan Costa Blanca. Det stora utbudet av golfbanor i området gör att det med säkerhet alltid finns en bana som passar alla golfspelare. Lägg därtill ca 320 soldagar per år så har du perfekta förutsättningar för en härlig golfresa.

Sök resa till Alicante

Golf runt Barcelona

Områdena norr och söder om Barcelona i kallas för Costa Brava och Costa Daurada. De är kanske inte lika kända som Costa del Sol och Costa Blanca som golfresmål men erbjuder ett brett utbud av högklassiga golfbanor. Ett alternativ är att utgå från metropolen Barcelona med allt som staden har att erbjuda och åka från stadskärnan ut till golfbanorna.

Sök resa till Barcelona

Golf runt Malaga

Malaga och Costa del Sol bjuder på ett varmt och soligt klimat och är en klassisk golfdestination som lockar många svenska golfare under höst och vinter. Man behöver inte åka långt någonstans innan det dyker upp en golfbana runt hörnet.

Sök resa till Malaga

Golf på Mallorca

Klassiska Mallorca som länge varit ett av de mest populära resmålen för soltörstande skandinaver har även vuxit fram som en populär och stark golfdestination. Nu finns det ett 20-tal golfbanor som kompletterar de härliga stränderna, bergen och den vackra naturen samt Palmas storstadspuls..

Sök resa till Mallorca