Paketera din egen resa!
välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Golfresor Spanien

Spanien har alltid varit ett av de mest populära valen när svenskarna väljer sin golfresa. Landet erbjuder mer än 400 golfbanor, allt från små gömda skatter till anläggningar i världsklass. Lägg här till en gastronomi av internationell klass, en vacker natur, ett rikt kulturarv och inte minst det soliga klimatet.

Golf runt Alicante

Spela golf runt Alicante är en fröjd för både golfare och naturälskare. Regionen har ett imponerande utbud av banor som omges av vacker natur – från kustens turkosblå vatten till de gröna bergen. Golfbanorna erbjuder utmaningar för alla nivåer av spelare och det milda klimatet gör det möjligt att njuta av golf året om. Efter en dag på banan kan du utforska charmiga byar, smaka på läckerheter från det spanska köket och koppla av på någon av de många fina stränderna. Lägg därtill ca 320 soldagar per år så har du perfekta förutsättningar för en härlig golfresa.

Välj resmål Alicante i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golf runt Barcelona

Att spela golf runt Barcelona är en unik upplevelse. Med ett antal förstklassiga banor som smälter samman med den fantastiska katalanska naturen, erbjuder regionen något för alla golfare. Från kustbanor med panoramautsikt över Medelhavet till banor inbäddade i det böljande landskapet. Dessutom kan golfentusiaster njuta av den pulserande staden Barcelona med dess kultur, mat och historia – den perfekta kombinationen av golf och avkoppling.

Välj resmål Barcelona i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golf runt Malaga

Malaga och Costa del Sol är ett paradis för golfaren. Med över 70 fantastiska banor erbjuder regionen omfattande golfmöjligheter. Banorna omges av hisnande skönhet, från utsikt över Medelhavet havet till bergskedjor, vilket ger en unik spelupplevelse. Det soliga och milda klimatet gör det möjligt att spela året om. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, kommer du att hitta banor som passar din nivå. Efter spelet kan du njuta av pittoreska städer, kulinariska läckerheter och avkopplande stränder – allt för att göra din golfsemester minnesvärd.

Välj resmål Malaga i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golf på Mallorca

Golf på Mallorca är en exklusiv och idyllisk upplevelse. Ön har ett brett utbud av banor som kombinerar spektakulär natur med utmanande spel. Med havet som bakgrund och bergen som ramar in banorna blir varje runda magisk. Klimatet är behagligt året om, vilket ger golfare möjlighet att njuta oavsett säsong. Det finns det ett 20-tal golfbanor som kompletterar de härliga stränderna, bergen och den vackra naturen samt Palmas storstadspuls.

Välj resmål Mallorca i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.