Paketera din egen resa!
välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Golfweekend till storstad

Weekendresor till Europas storstäder blir allt populärare. Ta med klubborna nästa gång du åker och kombinera storstadens utbud av mat, kultur, nöjesliv och shopping med en eller två sköna golfrundor.

Golfweekend till Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på mängder av sevärdheter, kultur, historia, god mat och billig shopping. Gillar du utöver golfen öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

Välj resmål Prag i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golfweekend till Palma de Mallorca

Vill du resa till värmen men uppleva mer än sol och bad? Boka en resa till Palma de Mallorca, Mallorcas trendiga huvudstad! Kombinera golfen med storstadens shopping, restauranger och nattliv med besök på fina stränder.

Välj resmål Mallorca i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golfweekend till Barcelona

En golfhelg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!

Välj resmål Barcelona i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golfweekend till Lissabon

Lissabon är en etablerad turiststad och har mycket att erbjuda för den som vill ta en paus från golfen och njuta av både mat och kultur. Lissabon stadskärna har fräschats upp och det finns även flera nya trendiga områden längs vattnet. Det vimlar av caféer, barer och intressanta restauranger som blandar traditionella portugisiska maträtter med moderna råvaror.

Välj resmål Lissabon i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golfweekend till Paris

Att spela golf utanför Paris är en förtrollande upplevelse. Regionen erbjuder många banor med charmiga omgivningar, från slott till skogar. Golfälskare kan njuta av den franska landsbygdens skönhet medan de spelar. Med ett klimat som möjliggör golf under stora delar av året, är det en idealisk destination för golfare. Efter golfen kan du upptäcka Paris kultur, arkitektur och gastronomi.

Välj resmål Paris i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.