Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Golfweekend till storstad

Weekendresor till Europas storstäder blir allt populärare. Ta med klubborna nästa gång du åker och kombinera storstadens utbud av mat, kultur, nöjesliv och shopping med en eller två sköna golfrundor.

Golfweekend till Barcelona

En golfhelg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!

Sök resa till Barcelona

Golfweekend till Palma de Mallorca

Vill du resa till värmen men uppleva mer än sol och bad? Boka en resa till Palma de Mallorca, Mallorcas trendiga huvudstad! Kombinera golfen med storstadens shopping, restauranger och nattliv med besök på fina stränder.

Sök resa till Palma de Mallorca

Golfweekend till Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på mängder av sevärdheter, kultur, historia, god mat och billig shopping. Gillar du utöver golfen öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

Sök resa till Prag

Golfweekend till Lissabon

Lissabon är en etablerad turiststad och har mycket att erbjuda för den som vill ta en paus från golfen och njuta av både mat och kultur. Lissabon stadskärna har fräschats upp och det finns även flera nya trendiga områden längs vattnet. Det vimlar av caféer, barer och intressanta restauranger som blandar traditionella portugisiska maträtter med moderna råvaror.

Sök resa till Lissabon

Golfweekend till Paris

På bara två timmar är du framme i staden som erbjuder en rik historia, kultur för alla smaker, shopping i överflöd och restauranger i världsklass. Staden ligger vackert vid floden Seine med flera parker och öppna fält runtom.

Sök resa till Paris