Paketera din egen resa!
välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Golf i Portugal

En riktigt lyckad golfsemester ska innehålla mer än bara golf! Väder, omgivningar och en känsla av att få det där lilla extra är ofta viktigt. När det gäller just detta är det få platser som ger så bra valuta för pengarna som Portugal. Välj mellan de klassiska regionerna Lissabonområdet och Algarvekusten.

Golf i Algarve

Golf i Algarve betyder golfbanor för alla spelnivåer. Här hittar man renodlade mästerskapsbanor, som Europatouren besöker med jämna mellanrum, till golfbanor där istället trivseln ligger i fokus.

Dessutom är Algarvekusten fylld med små mysiga pittoreska fiskebyar och stora turistorter, så det finns också gott om möjligheter att njuta av vackra omgivningar när golfspelandet är klart för dagen.

Välj resmål Algarve i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.

Golf runt Lissabon

För den som vill spela golf i Lissabon med omnejd så finns det en uppsjö av olika golfbanor i toppklass. Lissabon är för många ett självklart val när det gäller golfsemester och har ett milt golfklimat nästan året runt.

Lissabon är en etablerad turiststad och har mycket att erbjuda för den som vill ta en paus från golfen och njuta av både mat och kultur.

Välj resmål Lissabon i sökboxen ovan för mer information om golfbanor och tillgänglighet.