Paketera din egen resa!
välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Total flexibilitet!

Golf Plaisir Flexresor är ett alternativ för dig som vill ha flexibilitet! Vill du boka ett helt paket med flyg, hotell och golf eller bara en eller några av dessa tjänster? Du väljer själv när, var du vill åka och hur länge du vill vara borta. Du väljer själv ditt boende och bokar de golfbanor och antal starttider du vill spela. Använd sökrutan och de olika flikarna för Flyg, Hotel och Golf för dina val. Dina val sparas löpande i en varukorg.

Golf Plaisirs Flexresor är ett komplement till våra Veckoresor, Long Stay, Träningsresor och Temaresor. Med våra Flexresor reser du på egen hand, men du reser tryggt och skyddas av den svenska resegarantin för paketresor.

Flyg

För många är bra avgångstider och bra pris på flyget viktigt att hitta först innan man bokar in sitt boende och starttider för golf. I sökrutan och på fliken Flyg väljer du avreseort, ditt resmål och datum för resan. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras ett flygförslag som är baserat på lägsta pris. Alternativa flygförslag visas också. Välj det flygalternativ som passar bäst med dina önskemål. Därefter kan du gå vidare och lägga till hotell och/eller starttider för golfen. Du kan också välja att gå vidare och bara boka flyget om du vill.

Notera att golfbag går att boka först när du gjort din bokning och betalning och fått din Flygbokningsreferens som du får i dina resedokument. Din golfbag bokar och betalar du separat direkt hos flygbolaget eller genom Golf Plaisirs kundtjänst..

Hotell

Är boendet viktigast att hitta för dig först kan du direkt gå till Hotell fliken i sökrutan. I sökrutan väljer du ditt resmål och datum för resan. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras en lista med föreslagna hotell. Här presenteras de hotell som finns tillgängliga för de datum du har valt. Välj det hotell som verkar mest intressant för dig och välj sedan den typ av rum du önskar. Därefter kan du gå vidare och lägga till flyg och/eller starttider för golfen. Du kan också välja att gå vidare och bara boka hotellet om du vill.

Samtliga hotelltexter som presenteras är inlagda av hotellen själva och är inte alltid specifikt skrivna som information till golfande gäster. Golf Plaisir tar inte ansvar för eventuella felaktigheter. Kontakta oss om ni har frågor.

Golf

Är spel på en eller flera speciella golfbanor viktigast för din resa kan du börja med att kolla om lediga starttider finns för de datum du planerar att resa på. I sökrutan och på fliken Golf väljer du ditt resmål och datum som du vill söka starttider på. Golfbanorna presenteras i en lista med avstånd från det resmål som är valt. Välj golfbanor och starttider som du önskar spela. Därefter kan du gå vidare och lägga till flyg och/eller hotell. Du kan också välja att gå vidare och bara boka starttiderna om du vill.

Tänk på att inte boka en starttid för nära din ankomst eller avresetid utan se till att ha en god marginal tidsmässigt. Om inga starttider visas för valda datum på den golfbana du söker på kan det bero på att det inte finns några lediga tider det datumet eller att golfklubben inte lagt ut tillgängliga starttider för den perioden ännu.

Bokning & betalning

När du gjort alla dina val avseende flyg, hotell och golf är det dags att fylla i personuppgifter för alla resenärer.

När detta och betalning av din resa är gjord får du en bokningsbekräftelse och resedokument via mail på din bokning.