Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Så här hittar du din golfresa

Här kan du boka din nästa golfresa helt utifrån vilka behov och önskemål du har. Vill du boka ett helt paket med Flyg, Hotell och Golf eller kanske du endast vill boka Flyg eller Hotel och Golf. Du kan även välja endast hotell och flyg. Gör ditt val i sökrutan. Nedan beskrivs de olika möjligheterna övergripande.

Flyg+Hotell+ Golf

Är du på jakt efter ett paket som innehåller allt du behöver i form av flyg, boende och starttider är detta det val du ska göra. Du börjar med att i sökrutan välja din avreseort, ditt resmål, din reslängd och antal resenärer. När du klickat på ”Sök golfresa” kommer ett första förslag presenteras på flyg, som du kan ändra när du valt ett hotell, och en lista med föreslagna hotell att visas. Här presenteras de hotell som finns tillgängliga för de datum du har valt. Välj det hotell som verkar mest intressant för dig och välj sedan den rumstyp du önskar. Efter att hotell och flyg är valt kan du börja boka upp din golf. Golfbanorna presenteras i en lista med avstånd från det hotell som är valt. Boka den golfbana och starttid per dag som du önskar spela. Tänk på att inte boka en tid för nära din ankomst eller avresetid utan se till att ha en god marginal tidsmässigt.

Samtliga hotelltexter som presenteras är inlagda av hotellen själva och är inte alltid specifikt skrivna som information till golfande gäster. Golf Plaisir tar inget ansvar för eventuella felaktigheter. Kontakta oss om ni har frågor.

Flyg+Golf

Välj Flyg + Golf om du endast är ute efter att boka en flygbiljett och starttider för golf. I sökrutan väljer du avreseort, ditt resmål och datum för resan. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras ett flyg förslag som är baserat på lägsta pris. Alternativa flygförslag visas också. Välj det flygalternativ som passar bäst med dina önskemål. Efter att flyget är valt kan man börja boka upp sin golf. Boka den golfbana och starttid per dag som du önskar spela. Tänk på att inte boka en tid för nära din ankomst eller avresetid utan se till att ha en god marginal tidsmässigt.

Notera att golfbag går att boka först när du gjort en bokning av hotell, flyg och starttider klart och fått din Flygbokningsreferes som du får i dina resedokument. Din golfbag bokar och betalar du separat direkt hos flygbolaget eller genom Golf Plaisirs kundtjänst.

Hotell+Golf

Välj Hotell + Golf om du endast är ute efter att boka hotell och starttider för golf. I sökrutan väljer du ditt resmål och datum för resan. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras en lista med föreslagna hotell. Välj det hotell som passar bäst med dina önskemål. Efter att hotell är valt kan du börja boka upp din golf. Golfbanorna presenteras i en lista med avstånd från det hotell som är valt. Boka den golfbana och starttid per dag som du önskar spela.

Hotell+Flyg

Man kan även välja att endast boka hotel och/eller flyg om man vill. Ibland kan kanske inte hittar de starttider man vill men vill gärna passa på att boka hotellet och/eller flyget ändå. Detta val kan man göra när man kommit fram till bokning av starttider.

Tillval & betalning

När du gjort alla dina val avseende flyg, hotell och golf är det dags att göra valfria tillval så som t.ex tilläggsförsäkringar och att fylla i personuppgifter för alla resenärer.

När detta och betalning av din resa är gjord får du en bokningsbekräftelse och resedokument via mail på din bokning.