Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Så här bokar du din golfresa

Du börjar med att i sökrutan välja din avreseort, ditt resmål, din reslängd och antal resenärer. När du klickat på ”Sök golfresa” kommer ett första förslag presenteras på flyg, som du kan ändra när du valt ett hotell, och en lista med föreslagna hotell att visas. Efter att hotell och flyg är valt kan du börja boka upp din golf. Nedan beskrivs stegen övergripande.

1. Välj hotel och rumstyp

Här presenteras de hotell som finns tillgängliga för de datum du har valt. Först visas de hotell som ligger på, eller väldigt nära, en golfbana men du kan lätt sortera listan efter: Golfnära hotell - Cityhotell - Lägsta pris - Mest stjärnor. Välj det hotell som verkar mest intressant för dig och välj sedan den rumstyp du önskar.

Samtliga hotelltexter som presenteras är inlagda av hotellen själva och är inte alltid specifikt skrivna som information till golfande gäster. Golf Plaisir tar inget ansvar för eventuella felaktigheter. Kontakta oss om ni har frågor.

2. Välj flyg

När du valt hotel och rumstyp är det dags att välja flyg. Det första föreslagna flyget som visas är baserat på lägsta pris. Alternativa flygförslag visas också. Välj det flygalternativ som passar bäst med dina önskemål

Du kan filtrera flygförslagen på: Flygbolag - Flygklass (Ekonomi, Business) - Avresetider

Notera att golfbag går att boka först när du gjort en bokning av hotell, flyg och starttider klart och fått din Flygbokningsreferes som du får i dina resedokument. Din golfbag bokar och betalar du separat direkt hos flygbolaget eller genom Golf Plaisirs kundtjänst.

3. Välj golfbanor och starttider

Nu är det dags att välja golfbanor och starttider. Golfbanorna presenteras i en lista med avstånd från det hotell som är valt. Boka den golfbana och starttid per dag som du önskar spela.

Tänk på att inte boka en tid för nära din ankomst eller avresetid utan se till att ha en god marginal tidsmässigt.

4. Gör tillval & betala

När du gjort alla dina val avseende flyg, hotell och golf är det dags att göra valfria tillval så som t.ex tilläggsförsäkringar och att fylla i personuppgifter för alla resenärer.

När detta och betalning av din resa är gjord får du en bokningsbekräftelse och resedokument via mail på din bokning.