Paketera din egen resa!
välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Total flexibilitet!

Välkommen till Golf Plaisir Flexresor!


Här får du friheten att designa din alldeles egna golfresa. Vill du ha ett paket med allt inkluderat – starttider, flyg och hotell? Eller föredrar du att plocka ut några av dessa tjänster separat? Oavsett vad du väljer, är det du som bestämmer var, när och hur länge du vill åka. Här är det också du som styr över boendet och vilka golfbanor du vill spela på, med möjlighet att välja antalet starttider som passar dig bäst. Du kan starta i vilken ordning du vill med dina val. Låt oss göra din nästa golfresa till verklighet!

Golf Plaisirs Flexresor är ett komplement till våra Veckoresor, Long Stay, Träningsresor och Temaresor. Med våra Flexresor reser du på egen hand, men du reser tryggt och skyddas av den svenska resegarantin för paketresor.

Golf

Är spel på en eller flera speciella golfbanor viktigast för din resa kan du börja med att kolla om lediga starttider finns för de datum du planerar att resa på. Välj golfbanor och starttider som du önskar spela. Därefter kan du gå vidare och lägga till flyg och/eller hotell. Du kan också välja att gå vidare och bara boka starttiderna om du vill.

Tänk på att inte boka en starttid för nära din ankomst eller avresetid utan se till att ha en god marginal tidsmässigt. Om inga starttider visas för valda datum på den golfbana du söker på kan det bero på att det inte finns några lediga tider det datumet eller att golfklubben inte lagt ut tillgängliga starttider för den perioden ännu.

Flyg

För många är bra avgångstider och bra pris på flyget viktigt att hitta först innan man bokar in sitt boende och starttider för golf. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras ett flygförslag som är baserat på lägsta pris. Alternativa flygförslag visas också. Välj det flygalternativ som passar bäst med dina önskemål. Därefter kan du gå vidare och lägga till hotell och/eller starttider för golfen om du inte redan gjort det. Du kan också välja att gå vidare och bara boka flyget om du vill.

Hotell

Är boendet viktigast att hitta för dig först kan du börja att söka efter ett hotell. När du gjort dina val och startat sökningen presenteras en lista med föreslagna hotell. Här presenteras de hotell som finns tillgängliga för de datum du har valt. Välj det hotell som verkar mest intressant för dig och välj sedan den typ av rum du önskar. Därefter kan du gå vidare och lägga till flyg och/eller starttider för golfen. Du kan också välja att gå vidare och bara boka hotellet om du vill.

Samtliga hotelltexter som presenteras är inlagda av hotellen själva och är inte alltid specifikt skrivna som information till golfande gäster. Golf Plaisir tar inte ansvar för eventuella felaktigheter. Kontakta oss om ni har frågor.

Bokning & betalning

När du gjort alla dina val avseende flyg, hotell och golf är det dags att fylla i personuppgifter för alla resenärer.

När detta och betalning av din resa är gjord får du en bokningsbekräftelse och resedokument via mail på din bokning.