Skapa din egen resa!
Välj bland +3000 hotell och +700 golfbanor

Var vill du golfa?

Vi erbjuder starttider på över 700 golfbanor runt om i Europa. I nuläget kan du boka golf i Spanien, Portugal, Frankrike, Italien, Tyskland, Tjeckien och Belgien. Vi jobbar hårt på att få till nya resmål och fler golfbanor och uppdaterar löpande med detta.

Spanien - 143 bokningsbara banor

Med sina drygt 400 golfbanor så är Spanien en av Europas ledande golfdestinationer. Flera av Europas toppbanor finns i Spanien och är byggda med golfturism i åtanke. Därför hittar du ofta mycket bra hotell och restauranger i närheten av golfbanorna.

De allra bästa banorna ligger utmed kusterna och områden som Costa del Sol och Costa Blanca. Dessa får oss golfälskare att drömma oss bort till härliga golfrundor på gröna golfbanor i underbart klimat.

Läs mer och boka!

Portugal - 15 bokningsbara banor

Landet har länge varit en av svenskarnas favoritdestinationer när det gäller golfresor inom Europa. Det finns goda flygförbindelser från Sverige till både Lissabon och Faro, och både golfbanorna och hotellen i landet verkar passa de svenska golfarna bra.

I Portugal finns ungefär 70 golfklubbar, som är koncentrerade på några få områden.

Läs mer och boka!

Frankrike - 280 bokningsbara banor

I Frankrike hittar du hela 637 golfbanor, i Europa är det bara Tyskland och England som har fler. Kvaliteten på golfbanorna i Frankrike är generellt väldigt hög. Landet är ett optimalt golfresmål för den som vill kombinera golf med gastronomi, goda viner och vackra naturupplevelser.

Dessutom är det inte ovanligt att golfen i Frankrike spelas vid ett slott med egen golfbana.

Italien - 6 bokningsbara banor

Som golfnation är Italien ett ganska ungt land. Få golfare har hittat hit och det finns vissa fördelar med det. I regel finns det gott om plats på golfbanorna och dessutom får du ofta bra starttider.

Således kan resten av dagen användas för att uppleva kulturen och gastronomin som Italien har att erbjuda.

Tjeckien - 84 bokningsbara banor

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse då banorna är lika varierande som den böhmiska naturen. I huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv; det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur.

Prag är den perfekta kortresan för en skandinavisk golfare med direktflyg varje dag från både Stockholm

Tyskland - 60 bokningsbara banor

Det finns över 700 golfklubbar i Tyskland med allt från linksbanor, utmanande mästerskapbanor till vackra parkbanor. Professionella golfare som Bernhard Langer och Martin Kaymer har satt Tyskland på kartan som golfnation och det finns över 600.000 registrerade golfare i landet. Golfsäsongen är betydligt längre än i Sverige och på många banor kan man spela året om.

Belgien - 12 bokningsbara banor

Golf är kanske inte det första man tänker på när man pratar om Belgien. Choklad, våfflor, öl, spännande arkitektur och rustika byar är kanske mer vad gemene man förknippar med Belgien. Det finns i dagsläget dock över 90 golfbanor i landet och väldigt många håller mycket hög klass och en golfresa hit erbjuder även mycket annat väl värt en resa.